Arbejds-metoder i rengøring private og erhverv

CWP Rengøring & Service tilbyder almindelig rengøring, udvidet rengøring og hovedrengøring med virkningsfulde resultater.
Jeg udfører

arbejdsmetoder i rengøring for private og erhverv

Hos CWP Rengøring & Service arbejdes der med rengøring specifikt fra opgave til opgave, hvor rengøringen selv giver en pejling på, hvordan opgaven kan løses på bedst mulige måde. Det bliver til en rengøring, der er mere og som kan mere. Den har i sig muligheder, der bryder med ”ramme-forståelser” af rengøring, og CWP Rengøring & Service leverer rigtig gode resultater i denne rammebrydning.

Der findes ikke to opgaver, der er ens, og det er CWP Rengøring & Services fornemmeste opgave at løfte, lette og indvirke med en rengøring, der virker, fordi den rengør i et helhedsbillede. Hver gang.

Læs mere om de tre forskellige slags rengøring nedenfor: Almindelig rengøring, Udvidet rengøring og Hovedrengøring. CWP Rengøring & Service leverer resultater, så man nemt kan se forskellen på dem – de har ganske enkelt hver deres rengøringsudtryk efter endt opgave.

arbejdsmetoder i rengøring for private
Arbejdsmetoder for almindelig rengøring

Der er almindelig rengøring, der har almindelig rengøringsfunktion, når der skal gøres rent. Der gøres rent med et godt og almindeligt resultat, så det kan ses og mærkes.

Den almindelige rengøring arbejder på fuldstændig almindelige rengøringsvilkår – dvs. almindelige rengøringstimer – og du er dermed sikker på at komme ind til skinnende, duftende og rent resultat.

Arbejdsmetoder i udvidet rengøring

Derudover arbejdes der med en Udvidet rengøring. Denne rengøring garanterer, at der er rent, når opgaven er besvaret. Rengøringen arbejder koncentreret med den almindelige rengøring og går skridtet videre i rengøringsopgaven. Der arbejdes med opgaven på en måde, så den ikke har noget tilbage, man kan være utilfreds med: Der er pinlig rent.

Prisen for denne rengøring og den almindelige rengøring er i grundlag den samme, men den Udvidet rengøring tager meget mere tid, og der arbejdes langsomt på den fuldstændige renhed i dybden, så der kommer alligevel til at være en forskel på prisen.

Når man er ny kunde, så vil den Udvidet Rengøring altid være indgangen til rengøringsopgaven, fordi den Udvidet Rengøring kender det rum, den gør rent i. Det gør almindelig rengøring generelt ikke, da den ikke har mulighed for at arbejde med sådan en dybde. Den er uanset hvor rengøringskompetent ikke seende på, hvad rummet udtrykker i en helhed på et rengøringsbehov. Den almindelige rengøring kommer længere på literen, og der er rent, så det kan ses og mærkes – men den når ingenlunde samme resultater som den Udvidet Rengøring. CWP Rengøring & Service erfarer gang på gang, at den udvidet rengøring ændrer et rengøringsudtryk. Det vil sige, at standarden i rengøringen når nye niveauer, og man har nye muligheder i brugen. Der er tale om en rengøring, der både kan ses og mærkes. Det er absolut den bedste rengøring.

Arbejdsmetoder for hovedrengøring

Til sidst er der Hovedrengøring, der leverer en rengøring, der er grovere mod til gengæld at have fugl til fisk med i rengøringsløsningen. Der kan i Hovedrengøringen også være tale om specifikke opgaver, som kalkrengøring, vinduesrengøring, hvor alt ved vinduet er rent (også glasset), et gulv, der skal skures ned eller et køkken, der skal rengøres ved at tømme skabene.

De rengøringsmidler, der bruges, er lidt grovere og kommer på en anden måde omkring et resultat, der arbejder med slid og opdatering ved langvarigt brug. Tingene opdateres ganske enkelt med en grovere rengøring, der arbejder med dybden i rengøringen på en anden grovere måde.